PORTRETTEKENING LATEN MAKEN

Een bijzondere manier om iemand vast te leggen

Wil je een betaalbare tekening laten maken van een idool of een dierbare door een ? Dan heb je een ervaren, professionele portrettekenaar gevonden die jouw tekendromen in opdracht waar kan maken. Ik streef ernaar om elk portret tot leven te brengen op papier. Iemand door middel van een tekening vereeuwigen is zo bijzonder. Bijzonder om te geven, bijzonder om te krijgen maar ook zeker zo bijzonder om te mogen doen! 

Werkwijze portrettekening

Het is het meest gebruikelijk om de tekening van een foto te maken. Nadat je contact met mij hebt opgenomen gaan we samen op zoek naar een passende foto die als inspiratie dient.  Dit kan een recente foto zijn of eentje van jaren geleden die mooie herinneringen oproept.

Ik streef er altijd naar het de portret tekening binnen een week klaar te hebben. 

Materiaal

Iedere tekening maak ik met balpen op hoogwaardig 300 gram tekenpapier. Je kan kiezen uit verschillende formaten zodat jouw portrettekening helemaal past bij de gewenste presentatie. 

PRIjs

De prijs voor een portrettekening van 1 persoon op een A4 is €175.
Om de tekening verzorg ik een passe-partout waardoor het kunstwerk een chique uitstraling krijgt en geaccentueerd wordt.

Daarna gaat de tekening in een zwarte lijst met glas. 

 

Wil je met meer personen een tekening of een andere maat, dan bespreken we de prijs. Je kunt altijd geheel vrijblijvend contact met mij opnemen.

tekening feestelijk verpakt als cadeau met rode strik

Voorbeelden van eerdere opdrachten:

portrettekening kind meisje
portrettekening baby

Portrettekening als cadeau

Of het nu voor een verjaardag, kerst, jubileum, huwelijk of gewoon zomaar is, het laten maken van een portrettekening is een bijzondere manier om iemand te laten weten dat je om hem geeft. Het is niet alleen een cadeau dat in het oog springt, maar ook eentje dat je voor altijd zal koesteren. Lees hier meer waarom een portrettekening cadeau geven een fantastisch idee is.

 

Wil jij iemand dat speciale cadeau geven om nooit te vergeten? Wacht dan niet te lang want wanneer je de tekening nu bestelt is het nog op tijd voor Moederdag ;)

 

Tip: ik verkoop ook cadeaubonnen

Ten opzicht van andere portrettekenaars werk ik snel, professioneel en relatief goedkoop.