PORTRETTEKENING LATEN MAKEN

Een portret laten tekenen?

Wil je een betaalbare tekening laten maken van een idool of een dierbare? Dan hebt je een ervaren portrettekenaar gevonden die jouw tekendromen in opdracht waar kan maken!

 

Na 6 jaar trainen durf ik het eindelijk aan. Portretten tekenen in opdracht. Voor een portrettekening vind ik het erg belangrijk dat de uitstraling en energie van de persoon op de foto terugkomt in de tekening. Het leuke van een tekening is dat je als kunstenaar zelf kunt bepalen op welk onderdeel de nadruk ligt. Het moet een treffend portret zijn. 

portrettekening kind met ijsje
voorbeeld foto portrettekening

werkwijze portrettekening

Het is het meest gebruikelijk om de tekening van een foto te maken. Nadat je contact met mij hebt opgenomen gaan we samen op zoek naar een passende foto. Waarschijnlijk heb je zelf een aantal favoriete foto's, samen kijken we welke foto geschikt is om te tekenen.

Tijd

Afhankelijk van de hoeveelheid werk streef ik ernaar de tekening binnen een week klaar te hebben. 

MATERiaal

Voor portrettekeningen gebruik ik altijd tekenpapier van hoge kwaliteit: 300 gram dik papier. Samen kiezen we de kleur pen: blauw, zwart, rood, wat je maar wilt!

PRIjs

De prijs voor een portrettekening van 1 persoon op een A4 is €195.

Wil je met meer personen een tekening of een andere maat, dan bespreken we de prijs. Je kunt altijd geheel vrijblijvend contact met mij opnemen.


portrettekening kind meisje
portrettekening baby


wil je een portrettekening laten maken door een ervaren portrettekenaar? Ik heb al verschillende kinderportretten getekend die je ideaal als uniek cadeau aan opa of oma kunt geven. Familietekeningen zijn ook mogelijk.