In the moment

The best thing about painting is the sketch phase. That is the phase in which you paint very spontaneously and the emotion really jumps off the canvas. with painting the trick is to know when to stop. If you work too long, all the life will be out of your painting.

In my training they also called it a work "death work".Paintings by Daphne used in the sale of a villa in The Hague.

19.10.2020

This villa on the Emmastraat in The Hague has been completely renovated by architect Akif. When they bought the house it was a ruin, the house was completely run down and they have now turned it into a dream villa.

The house has been decorated by Maritjevanalles

It is now for sale at the Plantage Makelaars.

Click on this link for more information about this beautiful home.Breda nieuws - february 2020

Daphne maakt grote en kleurrijke schilderijen zoals ook te zien is op haar Instagram. “Mijn klanten variëren van bedrijven tot particulieren en ik heb werk zowel in het binnen- als het buitenland verkocht.”, vertelt de 30-jarige Bredase. “Mijn werk is op te delen in drie categorieën: portret, sensueel en onder water, van ieder werk probeer ik een echte eyecather te maken!”

 

Ze werkt liever niet in opdracht. “Dit omdat ik het best werk wanneer er geen druk is. Ik wil aan het begin kunnen starten zonder dat ik weet hoe het er uiteindelijk uit gaat zien.”, licht...Talentplatform of Chantal Janzen -

Dat talent deels aangeboren is bewijst Daphne Schrijver uit Breda maar weer. Kennen we SOGGEN nog? Dat leverde voor Daphne een nieuw beroep op.

Sensuele schilderkunst

Jong, gedreven, eigenzinnig, dromer en doener! Dat is Daphne Schrijver uit Breda. Haar schilderpassie is begonnen als studie-ontwijkend gedrag. Ze deed een opleiding commerciële economie vond dat zo saai dat wanneer ze moest leren ze liever ging schilderen. In een creatieve bui kocht ze bij de eerste de beste winkel wat verfspullen en de rest is geschiedenis…

Haar werk kenmerkt zich door de emotie die van het doek spat. De emoties die in de lucht hangen tussen mensen zonder dat er iets gezegd wordt is wat Daphne inspireert. Lichaamstaal en mimiek zeggen volgens haar zo veel. Dat wil ze zo goed mogelijk vastleggen zodat het de kijker niet loslaat! Mission accomplished als je het ons vraagt.