OVER DE KUNST EN KUNSTENAAR

Over de kunst

Schilderen is voor mij een taal om mezelf uit te drukken zonder woorden.

 

Mijn favoriete onderwerp is mensen omdat zij bij mij toch de meeste emotie losmaken. Daarbij gebruik ik graag veel kleur omdat dit  direct een sfeer weergeeft. 

Wanneer ik juist behoefte heb ik wat vrije interpretatie kan ik ook weer genieten van abstracte kunst. 

Ik vind de vrijheid die je als kunstenaar heb om verschillende onderwerpen te kiezen, of juist geen onderwerp te kiezen super mooi. 

 

Ik hoop dat mijn schilderijen de kijker even vasthouden, dat mijn schilderijen mysterieus zijn en tegelijkertijd de kijker een goed gevoel geven.

Over de kunstenares

Mijn naam is Daphne Schrijver, geboren in 1989 en ik woon en werk in Breda.

 

Van kinds af aan vond ik het leuk om creatief bezig te zijn. Ondanks dat verlangen kostte het me wat tijd om erachter te komen dat ik talent heb voor schilderen. Zo heb ik verschillende opleidingen gevolgd voordat ik op de kunstacademie terecht kwam. Ik heb nu de opleiding schilderkunst afgerond aan de Academie Noord in Brasschaat. Komend jaar ga ik nog verder met de specialisatie dat zich richt op het ontwikkelen van mijn eigen stijl.

 

Als je je hart volgt, kom je uit op de plek waar je hoort te zijn.

 

Bezoek atelier in Breda

Ben je geinteresseerd in mijn schilderijen of tekeningen en vind je het leuk om eens langs te komen in mijn atelier in Breda? Dan ben je van harte welkom.