SCHILDERCURSUS BRABANT

Bij de schildercursus in Breda bij Daphne Schrijver ben je verzekerd van professionele begeleiding door een ervaren kunstenares. Daphne Schrijver zorgt ervoor dat er gewerkt wordt in kleine groepen, zodat er voldoende persoonlijke aandacht is. Tijdens de lessen worden verschillende technieken en is er ruimte voor verschillende stijlen. Het atelier heeft een gezellige en inspirerende sfeer, die bijdraagt aan het plezier en de motivatie tijdens het schilderen. 

 

En mocht je na de cursus nog meer willen leren, dan is er zelfs de mogelijkheid om deel te nemen aan een vervolgcursus Portret schilderen. Kortom, bij Daphne Schrijver krijgt je niet alleen schilderles van hoge kwaliteit, maar ook een unieke ervaring waarin uw creativiteit tot bloei kan komen.

 

De nieuwe cursus start in September op de maandagavond!


Na de schildercursus voor beginners:

  • Kun je helemaal zelfstandig een schilderij opzetten!
  • Heb je kennis gemaakt met verschillende materialen en technieken
  • Kun je met olieverf omgaan
  • Heb je ook een basis tekenen om het onderwerp van jouw keuze uit te werken
Atelier-Breda
Atelier Breda

Schildercursus voor beginners

 

Ben je op zoek naar een hobby en ben je benieuwd of schilderen iets voor jou is? Dan is een schildercursus in Breda misschien wel precies wat je nodig hebt! Schilderen biedt namelijk een introductie tot een hele nieuwe wereld waarin je je creatieve kant kunt ontdekken. Het is als het leren van een nieuwe taal waarmee je je creativiteit volledig kunt uiten.

 

Deze schildercursus begint met het aanleren van de basisvaardigheden van tekenen, zodat je goed leert kijken naar je onderwerp. Dit klinkt als een open deur maar hier is bij iedereen veel winst te behalen.  Vervolgens gaan we aan de slag met olieverf. 

 

In 10 lessen behandelen we verschillende onderwerpen zoals tekenen, kleurwaarden, kleuren mengen, compositie, onderschildering, etc.

 

Ervaring is niet nodig. Iedereen kan leren schilderen!

 

 

student schilderen oefent met portret tekenen
Lucinda oefent met portret tekenen (les 3)

Nog even alles op een rijtje

  • 10 schilderlessen
  • Tijd: 19.00-21.30 maandagavond
  • Plaats: mijn schilderatelier Breda, Heuvelbrink 41
  • Kosten €495 inclusief materiaal (verf en kwasten waarmee je na de cursus ook thuis verder kunt)

De cursus bestaat uit 10 lessen en kost €400. Daarnaast heb een materiaalpakket nodig van €95. Dit pakket bestaat uit een Cobra olieverf Student starterspakket en 12 kwasten. Papier, potlood en doeken stel ik beschikbaar. Naast deze kosten heb je dus niets nodig. 

 

De nieuwe cursus start in September op de maandagavond.

Sfeerimpressie schilderatelier Breda
Atelier Breda

Heb je nog vragen mag je altijd contact opnemen via onderstaande knop. Ook kan je mij telefonisch bereiken via 0615962474. 

 

Vind je 10 weken cursus teveel en wil je eerst kennismaken met schilderen? Kijk dan eens bij de workshop schilderen die ik aanbied. Tijdens de workshop schilderen maak je al in 1 middag of avond een compleet schilderij!