Reacties

In the last couple years, I have found a new passion in exploring the world of art. In trying to learn new things about painting, I have been going through Instagram to learn about the amazing creativity out there in the world, which is where I found Daphne. I fell in love with her piece, Hold On and could not get it out of my head. The detail, the colors, the seduction of this piece had me hooked and I had to have it. I am drawn to sexy pieces, and enjoy her other seductive pieces as well, but this was my favorite. I live in Washington State in the United States so a lot of work went into coordinating its arrival. But, Daphne was in constant contact with me every step of the way. I am overjoyed with it hanging in my home and I know it will bring me happiness for a lifetime! Daphne is an incredible artist and will go far with this talent. Thank you and I look forward to seeing your future work

 

Taylor GrewToen ik op zoek was naar een cadeau voor mijn vriendin heb ik lang moeten zoeken om iets unieks voor haar te vinden. Omdat ik Daphne via een goede vriend kende, heb ik haar gevraagd of zij het zag zitten een schilderij te maken. Samen hebben we een foto gekozen en verder heb ik haar de volledige vrije hand gegeven omdat het haar vakgebied is.

 

Het eindresultaat is verbluffend! Het is vele malen mooier dan wat ik in mijn hoofd had. Nog belangrijker is het dan mijn vriendin het geweldig vindt en er helemaal blij mee is. Een prachtig cadeau gemaakt door een geweldige schilder.

 

Hartelijk bedankt!!

 

Kyle & DemiBeste Daphne,
Leuk om via catawiki met jou in contact te zijn gekomen. Geïntrigeerd door de afbeelding ben ik gaan bieden op een foto van je schilderij en heb uiteindelijk de veiling gewonnen. Alleen... toen was het maar afwachten hoe het doek in t echt uitpakt. Nou helemaal super dus!!
Ik ben er onwijs blij mee en als je weer wat werken af hebt let me know! 
Ben nu meteen fan je ;-)

Succes, hartelijke groet en wie weet tot snel!!!

Johan

 Tijdens het kopen van ons eerste huis, hield ik jouw instagram page al in de gaten. Ik was helemaal weg van je kunst. Het schilderij wat mijn vriend en ik uiteindelijk hebben gekocht had je al een paar keer eerder geschilderd. Toen de laatste versie van het schilderij werd gemaakt was ik opslag verliefd. Dit was duidelijk de allerbeste. Ik had op veel sites gekeken maar niets kwam in de buurt van dit schilderij. Ook al was ons huis nog niet eens af en wist ik absoluut niet waar ik m zou hangen, ik moest en zou 'm hebben. Na een ritje naar Breda met vriend werd ook hij opslag verliefd. IN 'T ECHT WAS T SCHILDERIJ NAMELIJK NOG MOOIER!!! Lieve Daphne, wij krijgen dagelijks zoveel complimenten over ons schilderij en we zijn er nog steeds zo ontzettend blij mee! Voor altijd in een prachtig plekje in ons huis! Dankjewel. 
Nouschka van Geloven.Ik ken Daphne al een aantal jaren en door samen met haar gewerkt te hebben weet ik dat ze net als mij (fotograaf) een oog voor detail heeft.

Toen ze een aantal jaren geleden vertelde dat ze zou beginnen met de kunstacademie was ik aan de ene kant verrast en aan de ander kant dacht ik, inderdaad waarom niet.

 

Na enige tijd verraste ze mij met een zelfportret, ik was verbaasd en woorden schoten te kort. Ik dacht wauw, wat is dit goed zeg, het leek wel een vergrote foto.

Via haar social media volg ik haar nauw en houd alle nieuwe ontwikkelingen in de gaten.

Tot dat ik dus ‘mijn’ Will Smith tegen kwam. Ik groeide op met The Fresh Prince of Bel Air, dus toen ik dat schilderij zag op haar instagram was ik meteen verliefd, ik moest die gewoon hebben!

Nu hangen ze beiden naast elkaar in mijn trappengang en kom ik ze elke dag een paar keer tegen. 

Heel trots vertel ik aan klanten en vrienden over haar werk. Wie wil er nu niet een Daphne Schrijver schilderij in zijn huis hebben hangen.

 

Siciliani Texel (fotograaf)Beste Daphne,
Dank je wel voor het mooie schilderij! 
Ik zag je schilderij  bij Catawiki staan en moest er steeds naar kijken. Wat een intrigerende man, mooi geschilderd in alleen de kleur bruin.
Mijn man en kinderen vonden het ook mooi dus heb ik (voor het eerst) geboden en gekocht via Catawiki.
Het was nog wel spannend of het in het echt ook mooi zou zijn en gelukkig  is dat zo. We zijn er allemaal blij mee en het krijgt een mooie plek in onze kamer.
Daphne nog heel veel succes met het maken van deze prachtige kunst.
Harriët van den Boomen