"Ik maak schilderijen omdat ik hou van het proces en het hebben van een eindresultaat waar ikzelf maar vooral ook andere mensen van kunnen genieten.

Het proces van het vinden van een beeld dat mij aanspreekt, het groot uittekenen en opblazen op doek om vervolgens mijn eigen invulling aan te geven is het leukste dat er is.  

Ik denk dat de onderwerpen die ik kies om te schilderen wel met elkaar overeenkomen. De beelden die ik kies stralen vaak iets mysterieus uit, hebben te maken met liefde, zijn sterk vergroot en leggen de focus op een bepaald deel in het schilderij.

Dat is gelijk wat ik zo leuk vind aan de schilderkunst, dat jij al kunstenaar bepaalt wat een belangrijke rol gaat spelen in een schilderij. Jij bepaalt wat de aandacht krijgt en wat niet.

 

De stijl die ik gebruik om de boodschap van het beeld over te brengen loopt erg uiteen. Dat heeft te maken met het feit dat ik een beginnend kunstenaar ben en nog op zoek ben naar mijn eigen stijl. Op dit moment zie ik dat als iets moois. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet wie je bent. Op deze manier vallen er steeds meer dingen weg die dus eigenlijk niet bij je passen, je focus word steeds smaller. De fase waar ik nu in zit is nog heel breed, dat maakt dat ik nog veel dingen wil uitproberen en van verschillende invalshoeken gebruik maak. 

 

Enjoy!"